MALZEMELER
- 1/2 kg ıspanak
- 1/2 bardak iri dövülmüş ceviz
- 3 dilim bayat ekmek
- 3 kaşık yoğurt
- 4 diş sarımsak
- 1/2 çaybardağı zeytinyağı
- üzerine tereyağ pul biber
Ispanakları yıkayıp,ince ince doğrayarak kenara alıyoruz.Tavamıza zeytinyağımızı koyup ısıtıyoruz.Sarımsaklarımızı ekleyip şöyle bir çevirdikten sonra ıspanaklarımızıda atıp kavuruyoruz.Tuz ve karabiber ekliyoruz.Ispanaklar pişer pişmez,sıcakken içine yoğurdumuzu ilave ediyoruz.Ekmeklerimizide ekliyoruz ve hepsini güzelce karıştırıyoruz.Son olarak cevizlerimizide ekleyip,tereyağ ve pulbiberi üzerine döküyoruz..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder